Ірпінчани на День міста з'їли майже 5 т шашлика

Майже 5 тон шашлику, сосисок, барбекю та іншої смакоти, яку готували на фуд-кортах вчора під час святкування Дня Ірпеня, з'їли ірпінчани. Такі дані отримала редакція "04597" після спілкування з кожною фуд-зоною та підбиття підсумків святкування першого Дня міста.

Варто зазначити, що такого асортименту та кількості страв на фуд-кортах в Ірпені ще не було: м'ясо готувалося усіма можливими способама, різноманітні хачапурі та випічка... лише глінтвейну на окремих точках було по 5 видів.

До речі, сьогодні святкування продовжуються. Максим Плешко вже проінспектував зранку роботу фуд-кортів, про що виклав відео у соціальній мережі.

Тож День Ірпеня триває, поспішайте на Центральну площу, щоб не пропустити цікавих та смачних моментів цьогорічного Дня міста!

А згадати, як вчора святкували День Ірпеня вам допоможе наш фотозвіт.