Літо - прекрасна пора для зміцнення організму. Сезонна зелень, овочі, ягоди і фрукти дозволяють наповнити наш організм вітамінами, яких бракувало взимку і навесні. Рятуючись від спеки, ми обираємо більш легку їжу, яка містить велику кількість води. Які ж продукти варто включити в свій раціон, щоб легше перенести спеку. Редакція "04597" підготувала добірку корисних та смачних сезонних продуктів.
Читайте також: 10 порад як подолати стрес
Містить корисні ненасичені жири і незамінну олеїнову кислоту. Вони здатні знижувати рівень холестерину.
У складі лимона відсутні жири і вуглеводи, але присутні в значній кількості вітамін С і лімонен, здатні до запобігання ракових захворювань.
Огірки на 90% складаються з води, багаті кальцієм, вітаміном С і мінеральними солями.
Читайте також: Літо в Ірпені: топ-5 напоїв у спеку
Користь персиків для організму безцінна. Вони багаті калієм, магнієм, залізом, міддю і каротином. Регулярне вживання продукту покращує стан шкіри, нормалізує процес травлення і зміцнює захисні сили організму.
Свіжі ягоди малини прекрасно втамовують спрагу і покращують травлення. Малина здатна знижувати жар і виводити з організму токсини. А ще завдяки високому вмісту міді допомагає боротися з поганим настроєм.
Бажаємо вам гарного настрою та чудового відпочинку!
Читайте також: В Ірпені відкрили кабінет ЛФК та реабілітації