23 грудня у місті Буча у новому ТЦ Avenir Plaza відкриється перша піцерія мережі il Molino. Зараз мережа налічує понад 20 закладів по всій Україні.
Заклад спеціалізується на виготовленні неаполітанської піци, якої тут понад 30 видів. Окрім того, тут можна спробувати равіолі з лососем та тенері, лазанью з телятиною, декілька видів пасти та італійський хліб. Сезонне меню в il Molino оновлюють кожні два-три місяці і дивують відвідувачів новими авторськими стравами.
Крім того, у піцеріях мережі il Molino можна придбати оливки та в’ялені томати з Італії, фірмовий соус песто, традиційні італійські закуски грісіні та кантучині.
Читайте також: Хліб, торти та круасани: що варто спробувати у кафе-пекарні Baker Brothers в Ірпені
Тут також можна випити італійського лімончело (50 мл - 55 грн) або домашнього вина, ціна за бокал якого стартує від 79 гривень.