15:50, 19 червня 2019 р.
Що їсти у спеку: ТОП-5 корисних сезонних продуктів
Літо - прекрасна пора для зміцнення організму. Сезонна зелень, овочі, ягоди і фрукти дозволяють наповнити наш організм вітамінами, яких бракувало взимку і навесні. Рятуючись від спеки, ми обираємо більш легку їжу, яка містить велику кількість води. Які ж продукти варто включити в свій раціон, щоб легше перенести спеку. Редакція "04597" підготувала добірку корисних та смачних сезонних продуктів.
Читайте також: 10 порад як подолати стрес
Авокадо
Містить корисні ненасичені жири і незамінну олеїнову кислоту. Вони здатні знижувати рівень холестерину.
Лимон
У складі лимона відсутні жири і вуглеводи, але присутні в значній кількості вітамін С і лімонен, здатні до запобігання ракових захворювань.
Огірки
Огірки на 90% складаються з води, багаті кальцієм, вітаміном С і мінеральними солями.
Читайте також: Літо в Ірпені: топ-5 напоїв у спеку
Персик
Користь персиків для організму безцінна. Вони багаті калієм, магнієм, залізом, міддю і каротином. Регулярне вживання продукту покращує стан шкіри, нормалізує процес травлення і зміцнює захисні сили організму.
Малина
Свіжі ягоди малини прекрасно втамовують спрагу і покращують травлення. Малина здатна знижувати жар і виводити з організму токсини. А ще завдяки високому вмісту міді допомагає боротися з поганим настроєм.
Пам’ятайте! В умовах спеки потреба організму в рідині підвищується, й норма рідини збільшується в півтора-два рази.
Бажаємо вам гарного настрою та чудового відпочинку!
Читайте також: В Ірпені відкрили кабінет ЛФК та реабілітації
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
13:58
Вчора
13:00
24 грудня
20:18
23 грудня
Оголошення
12:30, 18 грудня
1
20:05, 17 грудня
4
11:50, 16 грудня
73
11:11, 20 грудня
live comments feed...