
15:50, 19 червня 2019 р.
Що їсти у спеку: ТОП-5 корисних сезонних продуктів
Літо - прекрасна пора для зміцнення організму. Сезонна зелень, овочі, ягоди і фрукти дозволяють наповнити наш організм вітамінами, яких бракувало взимку і навесні. Рятуючись від спеки, ми обираємо більш легку їжу, яка містить велику кількість води. Які ж продукти варто включити в свій раціон, щоб легше перенести спеку. Редакція "04597" підготувала добірку корисних та смачних сезонних продуктів.
Читайте також: 10 порад як подолати стрес
Авокадо

Містить корисні ненасичені жири і незамінну олеїнову кислоту. Вони здатні знижувати рівень холестерину.
Лимон

У складі лимона відсутні жири і вуглеводи, але присутні в значній кількості вітамін С і лімонен, здатні до запобігання ракових захворювань.
Огірки

Огірки на 90% складаються з води, багаті кальцієм, вітаміном С і мінеральними солями.
Читайте також: Літо в Ірпені: топ-5 напоїв у спеку
Персик

Користь персиків для організму безцінна. Вони багаті калієм, магнієм, залізом, міддю і каротином. Регулярне вживання продукту покращує стан шкіри, нормалізує процес травлення і зміцнює захисні сили організму.
Малина

Свіжі ягоди малини прекрасно втамовують спрагу і покращують травлення. Малина здатна знижувати жар і виводити з організму токсини. А ще завдяки високому вмісту міді допомагає боротися з поганим настроєм.
Пам’ятайте! В умовах спеки потреба організму в рідині підвищується, й норма рідини збільшується в півтора-два рази.
Бажаємо вам гарного настрою та чудового відпочинку!
Читайте також: В Ірпені відкрили кабінет ЛФК та реабілітації
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
15:00
31 березня
ТОП новини
Оголошення
10:46, 20 березня
11:30, 28 березня
11:11, 29 березня
10:53, 19 березня
1
14:51, 19 березня
live comments feed...