• Головна
  • Чаювання у готелях як метод проявлення гостинності
Новини компаній
10:13, 26 вересня

Чаювання у готелях як метод проявлення гостинності

Новини компаній

Чаювання чудово вписується у загальну концепцію гостинності будь-якого закладу, а готель – ідеальне місце, це цей звичний для всіх процес можна організувати по-різному та вивести сервіс на новий рівень завдяки сучасним можливостям. Процес вживання напою дозволяє максимально затишно та із задоволенням провести час, перекусити та підкріпитись досить недорого, зустрітись з родиною, друзями та навіть провести ділові переговори у неформальній обстановці. Чай для ХоРеКа не тільки зручна можливість, а й досить вигідне рішення для готелю. Вони можуть принести непоганий прибуток завдяки низькій собівартості та порівняно простому організаційному процесу. Тому прибуток, який можна отримати, є досить привабливим для закладу. Якщо чаювання організовано гідним чином, воно може швидко стати фірмовою «фішкою», заради якої сторонні люди та постояльці будуть виділяти час та можливості.

Чаювання у готелях як метод проявлення гостинності, фото-1

Схеми організації готельних чаювань

Ці процеси можна проводити комплексно або колекційно:

  • Перший варіант пропонує гостям власне чай (з невеликим вибором конкретних сортів або зовсім без вибору), набір закусок та напоїв. Такий вид подачі може проводитись за однією з традиційних світових схем чаювання: китайської, японської, англійської та інших. Вони також може бути ексклюзивною, розробленою конкретним закладом сегменту ХоРеКа. Чаювання в деяких випадках може замінити сніданок або вечерю. Але такі церемонії коштують досить дорого та характерні для готелів вищого сегменту;
  • Колекційна подача передбачає наявність у готелі або ресторані чайної колекції, яка має продуману концепцію, а гість може обрати сорт, що його зацікавить. Після цього персонал заварить та подасть його у супроводі найбільш підходящих напоїв, закусок. Цей процес спрямований не на тому, щоб вразити відвідувачів ефектною подачею, щедрому чайному столі, а на самому напої, його смаку, ароматі, естетиці. Безперечна перевага колекційних чаювань – можливість провести час у неформальній атмосфері, легкість подачі. Це означає, головним чином, можливість провести захід у будь-який час доби та місці готелю. Це виглядає вишукано, коштує небагато та чудово підходить для презентації фірмових смаколиків готелю (як одна з можливостей).

Якщо ви прагнете вивести сервіс закладу на новий рівень та пропонувати гостям лише високоякісну продукцію, звертайтесь до асортименту TEAHOUSE. Ми знаємо всі сучасні тренди та займаємось імпортом найкращих сортів чаю з усіх куточків світу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#чай для ХоРеКа #TEAHOUSE
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...